Interim & Inhouse dienstverlening

Interim

Heeft u (tijdelijk) te weinig capaciteit op uw salaris- of personeelsadministratie? Op verzoek nemen wij ook interim opdrachten aan. We hebben hier ruime ervaring in en kunnen dus zonder veel moeite direct beginnen op uw HR- afdeling. Het is ook mogelijk dat wij voor een langere periode bij u in-house meewerken.

Extra’s van Punct Salaris & Advies

Naast onze interim werkzaamheden brengen wij als professionals nog wat extra’s met ons mee. We kijken namelijk waar voor uw onderneming nog financiële winst te behalen valt en we functioneren daarbij ook als vraagbaak voor vraagstukken omtrent HR- en personeelsadministratie. Daarbij zijn we Nirpa gecertificeerd en altijd op de hoogte van de laatste veranderingen in wet- en regelgeving. Wij helpen u graag daar uw voordeel mee te doen!

Consultancy

Als ondernemer kunt u niet overal specialist in zijn, maar de wetten en regels omtrent personeels- en salarisadministratie veranderen vaak en kennen veel uitzonderingen. Om zeker te weten dat de salarisverwerking optimaal wordt gedaan is het verstandig om daar eens door ons naar te laten kijken, een soort APK als het ware. Wij kijken dan waar nog financiële winst te behalen valt en waar processen verbeterd kunnen worden. Een aantal uren advies kan voor een onderneming dan al een groot verschil maken!