Administratiekantoor

Samen de beste service bieden

Voor administratiekantoren bieden we bij Punct Salaris & Advies  aantrekkelijke regelingen. We nemen u graag werk uit handen, maar concurreren niet op uw vakgebied. Daarnaast zijn we Nirpa gecertificeerd en altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen in relevante wet- en regelgeving. U weet dus zeker dat u met ons een betrouwbare, professionele partner in huis haalt.

Extra’s van Punct Salaris & Advies

Naast professionele en punctuele salarisverwerking kunnen we u ook goed adviseren waar voor uw klanten nog financieel voordeel te behalen is. Daarbij doen wij altijd een eindcontrole op alle salarisverwerking zodat u gegarandeerd voldoet aan CAO-voorwaarden en alles op de correcte manier wordt aangeleverd bij alle instanties. Ook werken we met de laatste cloud based accountancy software. Wij kunnen deze helemaal naar uw wensen instellen, zodat niet alleen u maar ook uw klanten alle dossiers 24/7 inzichtelijk hebben.

In overleg is veel mogelijk bij Punct Salaris & Advies

Onze dienstverlening is altijd op maat en samen besluiten hoe we u het kunnen beste helpen. Kiest u ervoor met ons samen te werken dan kunt u de volledige salarisadministratie van uw klanten aan ons uitbesteden, maar u kunt er ook voor kiezen een gedeelte nog zelf te doen. Sommige van onze klanten vinden het bijvoorbeeld prettig zelf de mutaties nog te verwerken, maar de verdere verwerking aan ons over te laten. In overleg is veel mogelijk! Daarbij zijn overname van portefeuilles ook mogelijk. Kleinere kantoren kunnen van onze regelingen gebruik maken. Wat u ook kiest, weet zeker dat uw administratie in professionele en punctuele handen is.